Davidove AW Vijesti: Pogođeni Smo!


Pozdrav iz skladišta AW Frangipani, Bali

Da, vratio sam se na Bali (na povratku u UK). Prošlog sam vam tjedna pričao o vremenu koje smo proveli u Kini i nekim od novih obiteljskih poduzeća s kojima tamo gradimo odnose.

Ako ste propustili, ovdje se možete upoznati s našim novim prijateljima.

Tomas je otišao u Peking kako bi posjetio Kineski zid na nekoliko dana i dogovorio se da ćemo se kasnije naći na Baliju. Ali velike oluje diljem Kine, odgođeni i otkazani nizovi letova, pretvorili su u malu dramu samo doći iz Kine u Denpasar na Baliju. Propustio sam vezu i morao sam provesti dodatan dan u hotelu u zračnoj luci Guangzhou. Tomas je došao iz Pekinga letom koji je ozbiljno kasnio i nekako smo završili na istom letu - čak smo sjedili zajedno. Nakon vrlo turbulentnog leta, stigli smo na Bali jučer u ponoć. Oluje su nas pratile i nisam spavao (činilo se) zbog biblijske grmljavine i epske električne munje koja kao da je, pogađala baš moju hotelsku sobu.

Sljedećeg jutra, mutnih očiju, uputili smo se u AW-Advantage ured na plaži da bismo otkrili da nam je oluja prekinula opskrbu električnom energijom...

Naše Frangipani skladište nije daleko i ima mali ured za Ringa i njegov tim administratora te sobu za uzorke/sobu za sastanke. Nema puno prostora.. ali nekako su pronađeni stolovi i stolice i svih 16 ljudi iz ureda na plaži spakirali su laptope i računala i (bez drame) prešli u ured u skladištu.. stisnuti jedni uz druge.. našli smo ih kako veselo nastavljaju s radom. Ringov tim se ljubazno preselio u skladište sjedeći na kutijama.




Raul (IT čarobnjak) i Peter (SEO čarobnjak) iz Slovačke su već tu ispred nas. Dakle, već je godina dana otkako smo pokrenuli AW-Advantage.. Vrijeme je za reviziju osoblja i obnovu ugovora.

Naš drugi dan na Baliju se poboljšao, dobar san, olujno vrijeme je prošlo, sunce je izašlo, struja je vraćena i mogli smo se vratiti u ured na plaži.

Danas smo obavljali procjene osoblja, sustav je vrlo drugačiji u Indoneziji. Način na koji funkcionira je da osoblje dobiva godišnji ugovor, na kraju kojeg se odvijaju ozbiljni pregovori. Netko tko smatra da je dobro doprinio tijekom godine mogao bi zatražiti značajno povećanje, dok netko tko je imao loše rezultate, možda uopće neće dobiti obnovu ugovora. U našem slučaju vrlo smo sretni što ćemo zadržati sve i planiramo proširenje za još barem tri osobe - ne želimo nikoga izgubiti. Dok pišem, pregovori se nastavljaju i čini se da nitko ne želi krenuti dalje... izgleda dobro!

Danas je jedna godina od pokretanja AW-Advantagea, možda se sjećaju da smo imali balinežansku ceremoniju i blagoslov od lokalnog svećenika - zapravo se tada dogodilo nešto čudno. 

Izvješće možete pročitati ovdje.


Kako bismo proslavili, planiramo naše prve (od mnogih nadamo se) godišnje obroke za osoblje. Navodno idemo na Otok Kornjača.. trebalo bi biti zanimljivo..
Reći ću vam o tome sljedeći tjedan.

U međuvremenu u Ujedinjenom Kraljevstvu... imamo puno, puno stvari na zalihama. Stigla je velika pošiljka iz Indije i puno prekrasnih linija idealnih za vaše proljetne izloge.

Upravo sam razgovarao s Rodrigom, našim webmasterom iz UK, i on mi je uzbuđeno pričao o Sapunima s Kristalnim Elementima. Sapuni s elementarnom temom (voda, vatra itd.) lijepo su upakirani i najbolja stvar je što unutra imaju misteriozni kristal. AW-Aromatics tim je radio na ovome oko šest mjeseci.. Sviđa mi se koncept.. operite ruke i na kraju će se pojaviti kristal.. Osjećam da će ovo biti tako lako prodati vašim kupcima.

Čuvajte se. Ugodan vikend. Ne dajte se pogoditi :)
Više vijesti sljedeći tjedan.

David

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga