Vivá España! Temperature Skaču.


Pozdrav iz Malage, Španjolska

Ovdje sam u AW Artisan, španjolskoj bazi AW-a.

Uvijek je zadovoljstvo provoditi vrijeme s Tonijem i njegovom (uvijek spremnom za zabavu) ekipom.

Prošlog sam vam tjedna pričao o Kraju... kraju proljetnog putovanja u Aziju u potrazi za izvorima. I moj dan u hladnom Kopenhagenu na putu ovamo u Španjolsku. Također, moji pomalo neobični suputnici na letu Thai Airwaysa koji su izgledali kao stariji članovi kartela... ako ste propustili, možete nadoknaditi ovdje.

Toni je putovao sa mnom na tom putovanju po Aziji, dio kojeg smo proveli s gospodinom Chatterjeejem u Kalkuti... Upravo sam razgovarao s Chatterjeejem i njegovim sinom... "Gotovi smo", rekao je. "ovdje je ludo vruće, osjeća se kao 50°C - borimo se s radom - a toplinski val trajat će još najmanje dva tjedna". Ugrađuje dodatne ventilatore, hladnu vodu na slavini i skraćuje radno vrijeme. Naše misli su sa njima...  Chatterjee je poslao neke slike. 




Čak i u Kathmanduu, u Nepalu, naši dobavljači prijavljuju najtoplije temperature koje pamte. Do sada toplinski val nije toliko pogodio Indoneziju, ali uskoro dolazi. U Kini imaju ozbiljne poplave, ali to ne utječe na Coco iako iz dana u dan postaje sve toplije.

U Kini smo sada potpuno preselili u naše novo veće skladište. I već otpremljena tri kontejnera. Sutra će drugi otići. Coco mi kaže da je dobro što imamo više prostora. Napravili smo i lijep ured AW-China... još uvijek je u fazi dekoracije..  znak je postavljen, ali moramo pronaći mjesto za kip Bude..



Dobrodošli u novi ured AW-China.

U Španjolskoj nije tako vruće, ali vrućina je prisutna. Ovdje se pojavljuje ozbiljan problem koji treba riješiti. Vidite, dok smo u Indiji naručivali dosta.. bili smo malo pretjerani entuzijazmi.. Krivim Tonija, haha, ali možda je i moja krivnja.. Imamo oko 850 novih proizvoda (uz redovite narudžbe za ponovno snabdijevanje), što znači da nam stiže puno kontejnera... a skladište (ovo sam već spomenuo) već puca po šavovima. AW-Artisan posljednjih nekoliko godina brzo raste i već je prerastao skladište. Imali smo ovaj problem u UK i Slovačkoj prije nego što smo prešli na veća skladišta, pa imamo iskustva u tome kako se nositi s ovom vrstom problema.. ali moraju brzo djelovati... jer sve te zalihe STIŽU!! i moramo se uhvatiti ukoštac s ovim...




Juani je naša super sposobna upraviteljica skladišta u Španjolskoj. Nevjerojatno je dobro organizirana, a njezin tim uvijek spreman odgovoriti na svaki izazov. Ali ovaj prijeteći problem je na drugoj razini. Mogli bismo iznajmiti kontejnere i staviti ih na parkiralište, imamo mjesta, ali iz iskustva znam da to nije idealno. Trebat ćemo koristiti usluge skladištenja za pohranu viška zaliha i donositi ih prema potrebi.No do sada nismo našli pravo mjesto dovoljno blizu. U konačnici ćemo se morati preseliti u veliko skladište kao što imamo u UK i Slovačkoj.. ali imamo još godinu dana da pričekamo da najam završi.
U AW-u imamo tradiciju velikih kipova Bude izvan naših skladišta... Pa je Juani u šali otišla po inspiraciju od našeg kipa Bude.



Pokušajte se ne stresirati, ostanite smireni i pronaći ćemo način - uvijek to uspijevamo.

Povratak u EU.. Zalihe iz Indije već stižu... Puno indijskih i indonezijskih proizvoda ponovno je na zalihama. Još puno toga na putu.. pogledajte dolje.

U svakom slučaju, moj posjet Španjolskoj je vrlo kratak. Sljedeći tjedan bit ću u UK... Uzbuđen sam i veselim se što ću vidjeti tim.

Nekako mislim da tamo neću imati problema s toplinskim valom :)

Ali ima velikih događanja - mnogo uzbudljivih proizvoda u pripremi. Pričekajte ažuriranja.

Čuvajte se i provedite lijep vikend.
David

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga