Potraga za Proizvodima u Trendu / Kina 


Pozdrav iz Yiwu, Kina

Nadamo se da ste dobro i da vaša trgovina napreduje!
Drago mi je vidjeti da imamo dobar broj trendovskih darovnih linija, pridružite nam se kako biste bili korak ispred tih trendova.. pogledajte ispod.

Prošlog sam vam tjedna pričao o našem boravku u Nepalu u potrazi za sljedećim proizvodima u trendu odatle. Pozdravili smo se (za sada) s Tonijem i proveli nekoliko dana u Pokhari, gdje smo se opustili... ako ste propustili, možete to nadoknaditi ovdje.

Iz Pokhare smo se vratili letom Yeti Airlinesa u Kathmandu, samo 30 minuta. Jedna od najopasnijih svjetskih zrakoplovnih kompanija... ali uspjeli smo.




Upravo smo stigli u Kinu - Coco i ja smo uhvatili ponoćni let iz Kathmandua za Guangzhou. China Southern, vrlo stari avion - sjedala su tijesnija nego Ryanair i potpuno popunjena s uzbuđenim nepalskim radnicima koji idu na posao u Kinu. Izvan zračne luke u Kathmanduu bili smo iznenađeni kada smo vidjeli velike gomile ljudi kako mašu rođacima, činilo se kao da su cijela sela došla ispratiti sretne članove obitelji koji su otišli s ceremonijalnim šalovima i glavama prošaranim crvenim točkama za sreću. Dali su nam sjedala u samom zadnjem dijelu, pored WC-a... stisnuti poput sardina bez ikakvog mjesta za našu ručnu prtljagu jer su svi ponijeli previše ručnih torbi. Pokušao sam izmoliti nadogradnju na jedno od četiri sjedala u poslovnoj klasi, ali htjeli su veliki novac pa smo trpjeli petosatni let u sendviču. Ironično, ručna prtljaga od Coco završila je skrivena na prednjim sjedalima poslovne klase, istaknuo sam da je prtljaga dobila besplatnu nadogradnju, ali nije se činilo da stjuardesu zabavlja moje zapažanje.

Iz Guangzhoua imali smo jedno od onih super kratkih vremena presjedanja za let za Yiwu - dali su nam pratnju da nas ubrza kroz zračnu luku, preskočivši imigracijski red i osiguranje i trčeći do izlaza. Uspjeli smo. I začudo naša prtljaga također. Što je bilo dobro jer smo imali puno darova za unuke iz Nepala.

Trenutačno dok ovo pišem, Tomas je na putu za Kinu. Coco je organizirala automobil da ga pokupi s aerodroma u Hangzhouu i odveze do Yiwua... trebali bismo ga vidjeti kasnije danas.

Veći dio jutra proveo sam pokušavajući hakirati ovdašnji vatrozid kako bih mogao raditi i poslovati ovdje. Smiješno je i paranoično što kontroliraju povezanost, a ipak žele da trgujemo. Težak je to posao, ali barem možemo trgovati s malim obiteljskim poduzećima koja preferiramo. Ovdje u i oko Yiwua imamo mnogo dobavljača. Prošli put kad sam bio ovdje, uspjeli smo stvoriti LED Svjetiljke s Dragim Kamenjem. Moja ideja (skromno kažem) i jedan od naših starih dobavljača rekao je da to može napraviti. Kutije koje je dizajnirao naš dizajner na Baliju; Bondhan, Coco pregovarala, brda papirologije o usklađenosti ali kasnije smo ih uspjeli uvesti i postali su jedan od naših proizvoda u trendu. Upravo smo nedavno primili još jednu pošiljku... Uskoro ćemo ih posjetiti da vidimo što još možemo napraviti... Vidio sam simpatičnu neodoljivu svjetleću kornjaču od dragog kamenja, koja bi mogla biti vaš sljedeći veliki prodavač...

U svakom slučaju, puno posla... moramo otići u skladište i riješiti neke probleme. Naš stanodavac je bankrotirao, i oni žele preseliti skladište  - i izgubiti 6-mjesečnu najamninu. Ovdje je trenutno pomalo divlji zapad. Coco pokušava riješiti problem. Obavijestit ću vas o tome što se događa sljedeći tjedan.

U međuvremenu opet u EU.. puno novih zaliha i hrpa proizvoda u trendu.. pogledajte poveznice u nastavku...

Također imamo nevjerojatnu kolekciju trendi artikala za Uskrs ove godine... Mislim da je najbolja ikad..

Čuvajte se i sretno trgovanje.

David

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga